Едно "Неси", моля

Всеки се нуждае от едно "Неси" вкъщи, за да се чувства истински щастлив. "Неси" е специално космато устройство, раздаващо неограничено количество любов. Характерни черти са не дългата, но достатъчно дебела козина, двигател, пригоден за интензивно бягане, здрави, достатъчно дълги крака и дълга опашка за навигация на корпуса. Това устройство изпълнява различни функции у дома и навън. Може да спи в леглото ви и да затопля краката ви, когато парното или климатика не се справят с тази задача. Предимство е, че не е необходимо да плащате сметки за ток и парно, за да го поддържате включено. Изисква само захранване на батериите, което става с директна консумация на различни хранителни продукти. Умаленият бета модел "Неси" може да погълне различни предмети и вещи, които не са подходящи за захранването му и е противопоказно, ако не желаете да дадете парите за сметките за пренастройване от специалист.

"Неси" има и друга функция: личен терапевт, който лесно задържа вниманието ви, намалява стреса от дългия работен ден и буквално взима хляба от ръцете на психолозите. При правилни настройки устройството изпълнява и stand up комедии без усилия. Когато "Неси" не изпълнява горните функции, е добре да бъде включено на специален режим за изразходване на излишна енергия. По този начин устройството се зарежда с положителни емоции и ще е в състояние да ви изтърпи още малко. За да задействате този режим е необходимо да извървите доста път и да се "слеете с природата". За тази цел препоръчваме да загърбите градския пейзаж и да избягате за двучасова разходка в близкия парк или гора. Ако сте ентусиасти може да прекарате повече време в планината или друго място, различно от градската среда. Когато достигнете желаната дестинация е необходимо единствено да включите бутона и вашето "Неси" ще стартира със скорост, по-висока от тази на състезател от Формула 1. "Неси"-то има прецизно изработен, екологичен, воден двигател, който помага на този модел да поддържа средно висока скорост на дълги разстояния без опасност от прегряване. Забележка: Бутонът за спиране на устройството не винаги е в изправност.

В упътването за ползване на "Неси"-то са включени задължителни срещи с други модели със сходно устройство. Така вашето "Неси" осъществява бърз обмен на данни и обновява системите си за правилно изпълнение на функциите.

"Неси" може да бъде използвано и като превозно средство. За максимални резултати, изискванията са да го ползвате в комплект с колело и друго устройство със сходен дизайн. Ако пък желаете да превозвате "Неси"-то, може да ви съобщим, че то се побира почти във всички видове транспорт и автоматично включва на "Silent/Sleep" режим.

Забележка: "Неси"-то все още няма опция за вибрация, която се среща у някои модели на "Котьо". Устройството "Неси" не включва допълнителни софтуерни подобрения и аксесоари.

Спазвайте инструкциите!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Classic
  • Facebook Classic
  • Google Classic

Most of the photos on this website are property of Sindarin Siberian husky kennel and it's not allowed to copy them without owner's permision. All the contains of this website are protected with authorship's laws. It's not allowed to copy anything without author's permission.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now