Едно "Неси", моля

Всеки се нуждае от едно "Неси" вкъщи, за да се чувства истински щастлив. "Неси" е специално космато устройство, раздаващо неограничено количество любов. Характерни черти са не дългата, но достатъчно дебела козина, двигател, пригоден за интензивно бягане, здрави, достатъчно дълги крака и дълга опашка за навигация на корпуса. Това устройство изпълнява различни функции у дома и навън. Може да спи в леглото ви и да затопля краката ви, когато парното или климатика не се справят с тази задача. Предимство е, че не е необходимо да плащате сметки за ток и парно, за да го поддържате включено. Изисква само захранване на батериите, което става с директна консумация на различни хранителни продукти. Умаленият бета модел "Неси" може да погълне различни предмети и вещи, които не са подходящи за захранването му и е противопоказно, ако не желаете да дадете парите за сметките за пренастройване от специалист.

"Неси" има и друга функция: личен терапевт, който лесно задържа вниманието ви, намалява стреса от дългия работен ден и буквално взима хляба от ръцете на психолозите. При правилни настройки устройството изпълнява и stand up комедии без усилия. Когато "Неси" не изпълнява горните функции, е добре да бъде включено на специален режим за изразходване на излишна енергия. По този начин устройството се зарежда с положителни емоции и ще е в състояние да ви изтърпи още малко. За да задействате този режим е необходимо да извървите доста път и да се "слеете с природата". За тази цел препоръчваме да загърбите градския пейзаж и да избягате за двучасова разходка в близкия парк или гора. Ако сте ентусиасти може да прекарате повече време в планината или друго място, различно от градската среда. Когато достигнете желаната дестинация е необходимо единствено да включите бутона и вашето "Неси" ще стартира със скорост, по-висока от тази на състезател от Формула 1. "Неси"-то има прецизно изработен, екологичен, воден двигател, който помага на този модел да поддържа средно висока скорост на дълги разстояния без опасност от прегряване. Забележка: Бутонът за спиране на устройството не винаги е в изправност.

В упътването за ползване на "Неси"-то са включени задължителни срещи с други модели със сходно устройство. Така вашето "Неси" осъществява бърз обмен на данни и обновява системите си за правилно изпълнение на функциите.

"Неси" може да бъде използвано и като превозно средство. За максимални резултати, изискванията са да го ползвате в комплект с колело и друго устройство със сходен дизайн. Ако пък желаете да превозвате "Неси"-то, може да ви съобщим, че то се побира почти във всички видове транспорт и автоматично включва на "Silent/Sleep" режим.

Забележка: "Неси"-то все още няма опция за вибрация, която се среща у някои модели на "Котьо". Устройството "Неси" не включва допълнителни софтуерни подобрения и аксесоари.

Спазвайте инструкциите!


Featured Posts
Recent Posts